BRANDING

Është e nevojshme të dalloheni në treg me një Brand unik.

Web & App DEVELOPMENT

Ideojmë dhe zhvillojmë faqewebi dhe aplikacion për celular.

e-COMMERCE

Blerjet online, një vlerë e shtuar për epokën e re dixhitale.

Ne ju ndihmojmë të

Ndërtoni Biznesin e duhur

Ekipi jonë kreativ është i vendosur të zhvillojë ide unike për biznesin tuaj. Shoqëruar nga një kërkim i mirëfilltë i tregut.

Përmirësoni Pozicionin tuaj në treg

Nëse keni një biznes aktual, ne plotësojmë pjesët e puzzle që ju mungojnë. Qëllimi është të rritet qarkullimi i audiencës.

Rrisni Potencialin e produktit/shërbimit

Nëpërmjet dizajnit dhe strategjisë së marketingut mund të arrini rezultate të shkëlqyera. Ekziston gjithmonë hapësira për përmirësim.

Keni një Imazh të konsoliduar

Për të arritur këtë nivel janë disa faktorë që duhen kombinuar me njëri-tjetrin. Ne kujdesemi që ky proces të menaxhohet sa më mirë.

Njerëzit e Kompanis

Njerëzit më të specializuar në shërbimin tuaj 👋

Netibal është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale të personalizuara në fushën dixhitale.

Përmes përvojës sonë ne mund të ndërtojmë faqe interneti për cdo industri dhe jemi në gjëndje të ofrojmë zgjidhje që ju ndihmojnë të permbushni qëllimet tuaja.

Specialistët tanë punojnë me klientët për të përcaktuar kërkesat e tyre, për të organizuar burimet, planin dhe ndjekin nga afër progresin e faqes së internetit.

Statistikat e Netibal

Përkushtim maksimal për klient të lumtur

45 000

25 000

Ndjekës nga të gjitha vendet e botës

130 000

Pëlqime dhe inkurajim

7 200

Website për biznese

15 320

Diskutime dhe kërkesa biznesi

Pyetje? Na shkruani...
Mbështetja e Klientit
Kam nevojë për ndihmë? Bisedoni me ne në Whatsapp